Pāriet uz saturu

Top10Supps konfidencialitātes politika

Ritiniet uz leju, lai noskaidrotu mūsu konfidencialitātes politiku

Jūsu privātuma jautājumi

Top10Supps misija ir kalpot par savu uzticamāko papildinājumu jūsu veselības un labsajūtas braucienam. Izmantojot mūsu pakalpojumus, jūs uzticaties mums ar savu informāciju; mēs neuzņemamies šo atbildību viegli. Mēs cītīgi strādājam, lai to aizsargātu, solot būt pilnīgi pārredzamam, padarīt to viegli saprotamu, lai jūs varētu kontrolēt.

Šī konfidencialitātes politika tiek piemērota, ja izmantojat mūsu pakalpojumus (aprakstīts tālāk). Tas ir domāts, lai sniegtu jums priekšstatu par to, kādu informāciju mēs apkopojam, kāpēc mēs to ievācam un kā jūs varat paust savu viedokli, sasniedzot pieprasījumus.

Efektīva: maijs 23, 2019


saturs

ievads

Top10Supps.com un / vai Top10Supplements.com ("mums", "mēs" vai "mūsu") izmanto https://top10supps.com un / vai https://top10supps.com tīmekļa vietni (turpmāk tekstā - " "Apkalpošana").

Jūs varat izmantot mūsu tīmekļa vietni dažādos veidos, visi bez pierakstīšanās vai konta izveides. Piemēram, jūs varat apskatīt mūsu populārākās papildinājumu klasifikācijas, apskatīt tos visus, izlasīt atsevišķus produktu pārskatus, atrast papildinājumu pēc kategorijas un / vai pēc mērķa.

Mēs izmantojam jūsu datus, lai sniegtu un uzlabotu pakalpojumu.

Izmantojot Pakalpojumu, jūs piekrītat informācijas vākšanai un izmantošanai saskaņā ar šo politiku.

Definīcijas

Lai palīdzētu jums labāk saprast, ko lasāt, tālāk ir sniegti galvenie termini, kas izmantoti šajā konfidencialitātes politikā un mūsu lietošanas noteikumos (ja vien nav noteikts citādi); ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu Sazinies ar mums.

Affiliates

Interneta mazumtirdzniecībā piederība ir izplatīta mārketingā un pārdošanā. Būtībā tas nozīmē, ka kāds, teiksim, Amazon, ir tīmekļa vietne, kurā viņi pārdod produktus, un viņi maksā komisijas maksu citiem uzņēmumiem, kas tos nosūta pircējiem. Tātad, noklikšķinot uz Amazon saiti no mūsu vietnes un iegādājoties kaut ko tur, mēs saņemam samaksāto komisiju (parasti ap 4%).

Vienkārši, lai būtu skaidrs, filiāle nav daļa no uzņēmuma, ar kuru tā ir saistīta. Tādā veidā mēs varam palikt neatkarīgi un objektīvi mūsu viedokļos. Lasiet mūsu pilnīga filiāļu atklāšana lai iegūtu vairāk informācijas un sarakstu ar saistītajām programmām, ko mēs piedalāmies.

Algoritms

Process vai noteikumu kopums, ko dators veic, risinot problēmas.

Pārlūka tīmekļa glabāšana

Izmantojot tehnoloģiju, ko sauc par HTML 5, tas ļauj tīmekļa vietnēm uztvert un glabāt datus ierīces pārlūkā. Lietojot režīmā "vietējā atmiņa", tas ļauj saglabāt datus sesijās. Tas ļauj datus izgūt pat pēc pārlūkprogrammas aizvēršanas un atkārtotas atvēršanas. Nav šaubu, ka jūs to atradīsiet pārlūkprogrammas funkcijā "Atjaunot cilnes".

Sīkdatnes

Sīkdatne ir mazs fails, kas satur virkni rakstzīmju, kas tiek nosūtīts uz jūsu datoru, kad apmeklējat vietni. Kad atkal apmeklējat vietni, sīkfails ļauj šai vietnei atpazīt jūsu pārlūkprogrammu. Ne tikai to atpazīst, bet sīkfaili var pat saglabāt jūsu preferences un citu informāciju. Daži cilvēki apgalvo, ka sīkdatnes palīdz nodrošināt vienmērīgāku pārlūkošanas pieredzi.

Ja jūs neesat viens no šiem cilvēkiem, varat konfigurēt pārlūkprogrammu, lai atteiktu visus sīkfailus, vai arī informēt jūs, kad tiek nosūtīts sīkfails. Ņemiet vērā, ka dažas tīmekļa funkcijas vai pakalpojumi var nedarboties pareizi bez sīkdatnēm.

Datu kontrolieris

Datu kontrolieris ir fiziska vai juridiska persona, kas (atsevišķi vai kopīgi vai kopīgi ar citām personām) nosaka, kādiem mērķiem un kādā veidā tiek apstrādāta vai tiks apstrādāta personas informācija. Šajā konfidencialitātes politikā mēs esam jūsu personas datu datu kontrolieris.

Datu procesori (vai pakalpojumu sniedzēji)

Datu apstrādātājs (vai pakalpojumu sniedzējs) ir jebkura fiziska vai juridiska persona, kas apstrādā datus datu kontroliera vārdā. Mēs varam izmantot dažādu pakalpojumu sniedzēju pakalpojumus, lai efektīvāk apstrādātu jūsu datus.

Datu subjekts (vai lietotājs)

Tas būtu jums. Definēts kā jebkura dzīva persona, kas izmanto mūsu pakalpojumu un ir personas datu subjekts.

Ierīce

Ierīce ir dators, ko var izmantot, lai piekļūtu pakalpojumiem. Piemēri ir galddatori, viedtālruņi, viedie skaļruņi un tabletes ir visas ierīces.

IP adrese

Tā ir jūsu ierīču digitālā adrese, lai tā varētu runāt. Katrai ierīcei, kas savienota ar internetu, tiek piešķirts numurs, kas pazīstams kā interneta protokola (IP) adrese. To bieži izmanto, lai identificētu vietu, no kuras ierīce piekļūst internetam.

Informācija, kas nav personiski identificējama (ne-PII)

Tā ir informācija, kas tiek ierakstīta par lietotājiem, lai tā vairs neatspoguļo vai nenorādītu individuāli identificējamu lietotāju.

Lielākā daļa mūsu apkopotās informācijas ietilpst šajā kategorijā. Izņemot e-pasta adreses, un, ja jūs komentāros neatstājat personiski identificējamu informāciju; vai, ja neesat ieguldītājs, kurš piekrita dalīties ar savu bioloăiju, mēs parasti nevaram par jums runāt.

Personīgā informācija

Šī ir informācija, ko jūs sniedzat mums, kas personīgi identificē jūs, piemēram, jūsu vārdu, e-pasta adresi vai citus datus, kurus jūs atstāt mūsu vietnē un kurus var pamatoti izmantot, lai jūs identificētu.

referrer URL

Vienotais resursu meklētājs, pazīstams kā atsauces URL, ir informācija, ko tīmekļa pārlūkprogramma nosūta uz galamērķa tīmekļa lapu, parasti, noklikšķinot uz saites uz šo lapu. Atsauces URL satur pēdējās tīmekļa lapas, kurā pārlūkprogramma apmeklēja, URL.

Jutīga personiskā informācija

Tas attiecas uz tādām tēmām kā konfidenciāli medicīniski fakti, rasu vai etniskā izcelsme, politiskie vai reliģiskie uzskati vai seksualitāte.

Servera žurnāli

Tāpat kā lielākā daļa vietņu, kuras apmeklējat katru dienu, mūsu pakalpojums automātiski ieraksta lapu pieprasījumus, kas veikti, apmeklējot mūsu vietnes. Šie “servera žurnāli” parasti ietver jūsu pieprasījuma datumu un laiku, tīmekļa pieprasījumu, IP adresi, pārlūkprogrammas veidu, pārlūkprogrammas valodu un vienu vai vairākus sīkfailus, kas var unikāli identificēt jūsu pārlūkprogrammu.

Unikālie identifikatori

Šī ir virkne rakstzīmju, ko var izmantot, lai unikāli identificētu pārlūkprogrammu, lietotni vai ierīci. Dažādi atšķiras atkarībā no tā, cik pastāvīgi tie ir, neatkarīgi no tā, vai lietotāji tos var atiestatīt, un kā tos var piekļūt. Viņi tiek izmantoti dažādiem mērķiem, sākot no drošības un krāpšanas, lai atcerētos jūsu preferences un sniegtu personalizētas reklāmas.

Piemēram, unikālie identifikatori, kas saglabāti sīkfailu palīdzības vietnēs, attēlo saturu jūsu pārlūkprogrammā vēlamajā valodā.

Informācija Top10Supps savāc


Mēs apkopojam vairākus dažādu veidu informāciju dažādiem mērķiem, lai nodrošinātu un uzlabotu mūsu pakalpojumu.

Mēs vēlamies, lai jūs saprastu, kāda veida dati un kāpēc.

Vispirms paziņosim, ko mēs neuzņemam. Mēs neprasām vai neapstrādājam jūsu:

  • Rase vai etniskā izcelsme
  • Politiskie viedokļi
  • Reliģiskie vai filozofiskie uzskati
  • Arodbiedrību dalība
  • Ģenētiskie vai biometriskie dati
  • Veselība vai mirstība
  • Seksuālā dzīve vai seksuālā orientācija

Personīgā informācija

Izmantojot mūsu Pakalpojumu, mēs varam lūgt jūs sniegt mums noteiktu personiski identificējamu informāciju, ko var izmantot, lai sazinātos ar jums vai identificētu jūs ("Personiskā informācija"). Personiski identificējama informācija var ietvert, bet ne tikai:

  • Epasta adrese
  • Sīkdatnes un lietojuma dati

Mēs varam izmantot jūsu personisko informāciju, lai sazinātos ar jums ar biļeteniem, mārketinga vai reklāmas materiāliem un citu informāciju, kas jums varētu interesēt. Jūs varat atteikties no jebkādu vai visu šo sakaru saņemšanas no mums, izpildot saiti par abonēšanu vai norādījumus, kas sniegti jebkurā nosūtītajā e-pastā.

Unikālie identifikatori

Mēs varam arī apkopot informāciju par to, kā pakalpojums tiek izmantots un izmantots ("Lietojuma dati"). Šī lietošanas informācija var ietvert informāciju, piemēram, datora interneta protokola adresi (piem., IP adresi), pārlūkprogrammas veidu, pārlūkprogrammas versiju, mūsu apmeklēto pakalpojumu lapas, apmeklējuma laiku un datumu, laiku, kas pavadīts šajās lapās, unikālu ierīces identifikatori un citi diagnostikas dati avāriju ziņojumiem un sistēmas darbībai.

Sīkdatnes un izsekošanas dati

Mēs izmantojam sīkdatnes un līdzīgas izsekošanas tehnoloģijas, lai izsekotu mūsu pakalpojuma darbību un mēs glabājam noteiktu informāciju. Citas izsekošanas tehnoloģijas, kuras var izmantot arī, ir bākas, tagi un skripti, lai apkopotu un izsekotu informāciju un uzlabotu un analizētu mūsu pakalpojumu.

Jūs varat norādīt pārlūkprogrammai atteikties no visiem sīkfailiem vai norādīt, kad sīkdatne tiek nosūtīta. Tomēr, ja jūs nepieņemat sīkdatnes, iespējams, ka nevarēsiet izmantot dažas mūsu Pakalpojuma daļas.

Sīkfailu piemēri, kurus mēs lietojam:

  • Sesijas sīkfaili: Mēs tos izmantojam, lai darbotos mūsu Pakalpojumā.
  • Preferences sīkfaili: Mēs tos izmantojam, lai atcerētos jūsu preferences un dažādus iestatījumus.
  • Drošības sīkfaili. Mēs tos izmantojam drošības nolūkos.

Kāpēc Top10Supps apkopo datus


Mēs izmantojam savāktos datus dažādiem mērķiem, lai veiktu celtniecību un piedāvātu mūsu klientiem labāku servisu.

Šeit ir daži veidi, kā mēs izmantojam savāktos datus:

  • Nodrošināt un uzturēt mūsu Pakalpojumu
  • Paziņot par izmaiņām mūsu Pakalpojumā
  • Ļaujiet jums piedalīties mūsu pakalpojuma interaktīvās funkcijās, kad to izvēlaties
  • Lai sazinātos ar jums un / vai sniegtu atbalstu
  • Vākt analīzi vai vērtīgu informāciju, lai mēs varētu uzlabot mūsu Pakalpojumu
  • Lai pārraudzītu mūsu Pakalpojumu izmantošanu un novērtētu veiktspēju
  • Lai atklātu, novērstu un risinātu tehniskās problēmas
  • Sniegt jums ziņas, īpašus piedāvājumus un vispārīgu informāciju par citām mūsu piedāvātajām precēm, pakalpojumiem un notikumiem, kas ir līdzīgi tiem, kurus esat iegādājies vai interesējuši, izņemot gadījumus, kad esat izvēlējies nesaņemt šādu informāciju

ES un EEZ vispārējā datu aizsardzības regula (GDPR)


GDPR mērķis ir aizsargāt ES iedzīvotāju privātumu un personisko informāciju.

Ja esat no Eiropas Savienības (ES) vai Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ), Top10Supps.com juridiskais pamats šajā konfidencialitātes politikā aprakstītās personas informācijas vākšanai un izmantošanai ir atkarīgs no mūsu apkopotās personas informācijas un konkrētā konteksta, kādā mēs vākt.

Top10Supps.com var apstrādāt jūsu personisko informāciju, jo:

  • Mums ir jāslēdz ar jums līgumu
  • Jūs esat devis mums atļauju to darīt
  • Apstrāde ir mūsu likumīgās interesēs, un jūsu tiesības to neaizliedz
  • Lai izpildītu likumu

Mēs neizmantojam personisko informāciju, lai veiktu automatizētu lēmumu.

Jūsu tiesības saskaņā ar GDPR

Kā Eiropas Ekonomikas zonas (EEZ) rezidentam jums ir noteiktas datu aizsardzības tiesības. Top10Supps.com mērķis ir veikt saprātīgus pasākumus, lai ļautu jums labot, grozīt, dzēst vai ierobežot jūsu personas datu izmantošanu.

Ja vēlaties saņemt informāciju par to, kādi personiskie dati jums pieder un ja vēlaties, lai tas tiktu noņemts no mūsu sistēmām, lūdzu, sazinieties ar mums.

Noteiktos apstākļos jums ir šādas datu aizsardzības tiesības:

  • Tiesības piekļūt, atjaunināt vai dzēst mums pieejamo informāciju: Ikreiz, kad tas ir iespējams, varat piekļūt, atjaunināt vai pieprasīt dzēst savus personas datus tieši savā konta iestatījumu sadaļā. Ja jūs paši nevarat veikt šīs darbības, lūdzu, sazinieties ar mums, lai jums palīdzētu.
  • Tiesības labot: Jums ir tiesības labot jūsu informāciju, ja šī informācija ir neprecīza vai nepilnīga.
  • Tiesības iebilst: Jums ir tiesības iebilst pret mūsu personas datu apstrādi.
  • Tiesības uz ierobežojumu: Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs ierobežotu jūsu personas datu apstrādi.
  • Tiesības uz datu pārnesamību: Jums ir tiesības saņemt mums pieejamās informācijas kopiju strukturētā, mašīnlasāmā un vispārpieņemtā formātā.
  • Tiesības atsaukt piekrišanu: Jums ir arī tiesības atsaukt jūsu piekrišanu jebkurā laikā, kad Top10Supps.com paļāvās uz jūsu piekrišanu apstrādāt jūsu personisko informāciju.

Lūdzu, ņemiet vērā, ka, pirms atbildēt uz šādiem pieprasījumiem, mēs varam lūgt jums apstiprināt savu identitāti.

Jums ir tiesības iesniegt sūdzību Datu aizsardzības iestādei par mūsu personas datu apkopošanu un izmantošanu. Plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar vietējo datu aizsardzības iestādi Eiropas Ekonomikas zonā (EEZ).

Turpmāk jūs uzzināsiet vairāk par to, kā tiek apstrādāti jūsu personas dati, ciktāl tas attiecas uz saglabāšanu un pārsūtīšanu.

Cik ilgi Top10Supps saglabā datus


Izņemot personīgi identificējamos komentārus par mūsu ziņām, e-pasta adresi vai vārdu, ko jūs kopīgojāt ar mums abonēšanas laikā, un mūsu ieguldītāju un redaktoru informāciju, mēs īsti neuzglabājam nevienu datu personīgi. Lielākā daļa to tiek veikta, izmantojot pakalpojumus, ko izmantojam, piemēram, Google Analytics un Aweber.

Top10Supps.com saglabās jūsu personisko informāciju tikai tik ilgi, cik nepieciešams šajā privātuma politikā noteiktajiem mērķiem. Mēs saglabāsim un izmantosim jūsu personisko informāciju tādā mērā, cik nepieciešams, lai izpildītu mūsu juridiskās saistības (piemēram, ja mums ir jāsaglabā jūsu dati, lai ievērotu piemērojamos likumus), atrisinātu strīdus un īstenotu mūsu juridiskos līgumus un politiku.

Top10Supps.com arī saglabās lietošanas datus iekšējai analīzei. Lietošanas dati parasti tiek saglabāti īsāku laiku, izņemot gadījumus, kad šie dati tiek izmantoti, lai stiprinātu drošību vai uzlabotu mūsu Pakalpojuma funkcionalitāti, vai arī mums ir juridiski pienākums saglabāt šos datus ilgāk.

Lai to noņemtu no mūsu e-pasta saraksta, vai, lai jūs izdzēstu komentārus, vai arī jūsu reklāmdevēja profils ir noņemts Sazinies ar mums un mēs meklēsim un dzēsīsim konkrētos datus, ja tas ir mūsu spējas to darīt.

Informācijas koplietošana


Mēs nepiekrītam jūsu personiskajai informācijai ar uzņēmumiem, organizācijām vai privātpersonām bez jūsu piekrišanas. Godīgi runājot par lielāko daļu mūsu apmeklētāju, viss, ko mēs redzam, ir Google Analytics statistika. Nekas nav tieši identificējams.

Jūsu informāciju, tostarp personisko informāciju, var pārsūtīt uz un uzturēt datoros, kas atrodas ārpus jūsu valsts, provinces, valsts vai citas valsts jurisdikcijas, ja datu aizsardzības likumi var atšķirties no jūsu jurisdikcijas tiesību aktiem.

Ja atrodaties ārpus Amerikas Savienotajām Valstīm un izvēlaties sniegt mums informāciju, lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs pārsūtām datus, tostarp personisko informāciju, Amerikas Savienotajām Valstīm un apstrādājam to. Jūsu piekrišana šai konfidencialitātes politikai, kam seko šāda informācijas iesniegšana, ir jūsu piekrišana šai pārsūtīšanai.

Būtībā tas nozīmē, ka mūsu serveri atrodas ASV.

Daži personas datu apmaiņas piemēri

Top10Supps.com veiks visus nepieciešamos pasākumus, lai nodrošinātu, ka jūsu dati tiek apstrādāti droši un saskaņā ar šo konfidencialitātes politiku, un personiskās informācijas nodošana organizācijai vai valstij nenotiks, ja vien nav atbilstošas ​​kontroles, ieskaitot Jūsu datu un citas personiskās informācijas drošību.

Biznesa darījums

Ja Top10Supps.com ir iesaistīta apvienošanā, iegādē vai aktīvu pārdošanā, jūsu personisko informāciju var pārsūtīt. Mēs sniegsim paziņojumu pirms jūsu datu pārsūtīšanas un tiks pakļauti citai konfidencialitātes politikai.

Informācijas atklāšana par tiesībaizsardzību

Noteiktos apstākļos Top10Supps.com var pieprasīt atklāt jūsu personisko informāciju, ja to prasa likums vai atbildot uz valsts iestāžu (piemēram, tiesas vai valdības aģentūras) spēkā esošiem pieprasījumiem.

Juridiskās prasības

Top10Supps.com var izpaust jūsu personisko informāciju labā ticībā, ka šāda rīcība ir nepieciešama, lai:

  • Lai izpildītu juridiskas saistības
  • Lai aizsargātu un aizsargātu Top10Supps.com tiesības vai īpašumu
  • Lai novērstu vai izmeklētu iespējamo pārkāpumu saistībā ar Pakalpojumu
  • Lai aizsargātu Pakalpojuma lietotāju vai iedzīvotāju personīgo drošību
  • Lai pasargātu no juridiskās atbildības

Ir vērts atzīmēt, ka mūsu mērķis ir vākt pēc iespējas mazāku personiski identificējamu informāciju, jo mūsu pakalpojuma raksturs nav atkarīgs no tā. Mūsu pakalpojuma priekšrocība ir tā, ka jūs varat to saņemt bez maksas, neizpaužot daudz, ja kāds no jūsu PII.

Jūsu informācijas drošība


Jūsu datu drošība mums ir svarīga, bet atcerieties, ka ilgtermiņā 100% nav garantēta nekāda pārraides pa internetu vai elektroniskās glabāšanas metode.

Lai gan mēs cenšamies izmantot komerciāli pieņemamus līdzekļus, lai aizsargātu jūsu personas datus, mēs nevaram garantēt tā absolūtu drošību.

Attiecībā uz mūsu tīmekļa vietni mēs izmantojam piesardzības drošības pasākumus uz aizmugures un priekšpuses. Mēs izmantojam arī Sucuri Security. Viņu uzticības zīmogs tiek nodrošināts ar Sucuri tīmekļa vietnes AntiVirus produktu. Uzraudzības pakalpojums, kas tiek izmantots, sniedz jums mieru, ka tīmekļa vietne nav inficēta. Būtībā tie nosaka ugunsmūri, lai aizsargātu vietni no tādiem uzbrukumiem kā:

  • Pakalpojuma atteikums (DoS)
  • Vietnes skriptu veidošana (XSS)
  • Attālā / lokālā failu iekļaušana (RFI / LFI)
  • SQL iesmidzināšana (SQLi)
  • & citas programmatūras ievainojamības.

Mēs arī maksājam diezgan lielus centus par īpašu serveri ar augstāko hostinga uzņēmumu, lai nodrošinātu drošību un ātrumu.

"Neievērojiet" signālus

Mūsu politika attiecībā uz Kalifornijas tiešsaistes aizsardzības likuma (CalOPPA) funkciju.

Mēs neatbalstām „Nav izsekot” (“DNT”). Do Not Track ir priekšroka, kuru varat iestatīt savā tīmekļa pārlūkprogrammā, lai informētu tīmekļa vietnes, kuras nevēlaties, lai tiktu izsekotas. Varat iespējot vai atspējot Do Not Track, apmeklējot tīmekļa pārlūkprogrammas lapu Preferences vai iestatījumi.

Trešo personu pakalpojumu sniedzēji


Mēs varam izmantot trešo pušu uzņēmumus un privātpersonas, lai atvieglotu mūsu pakalpojumu.

Šie pakalpojumu sniedzēji sniedz konkrētu pakalpojumu mūsu vārdā, veic ar pakalpojumiem saistītus pakalpojumus vai palīdz mums analizēt, kā tiek izmantots mūsu pakalpojums.

Šīs trešās personas var piekļūt jūsu personiskajai informācijai tikai, lai veiktu šos uzdevumus mūsu vārdā, un mums ir pienākums to neizpaust vai izmantot citiem mērķiem. Piemēram, AWeber saglabā jūsu e-pasta adresi un vārdu (ja esat to norādījis).

Analytics

Mēs varam izmantot trešās puses pakalpojumu sniedzējus, lai uzraudzītu un analizētu mūsu pakalpojuma izmantošanu.

Google Analytics

Google Analytics ir Google piedāvātais tīmekļa analītikas pakalpojums, kas izseko un reģistrē vietnes datplūsmu. Google izmanto apkopotos datus, lai izsekotu un uzraudzītu mūsu pakalpojuma izmantošanu. Šie dati tiek kopīgoti ar citiem Google pakalpojumiem. Google var izmantot savāktos datus, lai konteksturizētu un personalizētu savas reklāmas tīkla reklāmas.

Jūs varat atteikties no pakalpojumā Google Analytics pieejamās pakalpojuma pieejamības, instalējot Google Analytics atteikšanās pārlūkprogrammas pievienojumprogrammu. Papildinājums neļauj Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js un dc.js) dalīties informācijā ar Google Analytics par apmeklējumu aktivitātēm.

Lai iegūtu plašāku informāciju par Google konfidencialitātes praksi, lūdzu, apmeklējiet Google konfidencialitātes un noteikumu tīmekļa vietni: https://policies.google.com/privacy?hl=en

Saites uz citām vietnēm


Mūsu pakalpojums var saturēt saites uz citām vietnēm, kuras mēs neizmantojam.

Ja noklikšķināsiet uz trešās puses saites, jūs tiksit novirzīts uz šīs trešās puses vietni. Mēs stingri iesakām pārskatīt katras apmeklējamās vietnes konfidencialitātes politiku. Mēs nekontrolējam un neuzņemamies nekādu atbildību par trešo personu vietņu vai pakalpojumu saturu, konfidencialitātes politiku vai praksi.

Reklāmas partneri un filiāles

Daži no mūsu reklāmas partneriem mūsu vietnē var izmantot sīkfailus un tīmekļa bākas.

Lūdzu, skatiet mūsu izpaušanas lapa pilnu reklāmas partneru sarakstu.

Katram no šiem reklāmas partneriem ir sava vietnes konfidencialitātes politika.

Šie trešo pušu reklāmu serveri vai reklāmu tīkli izmanto tehnoloģijas savās reklāmās un saitēs, kas parādās Top10supps.com un kas tiek nosūtīti tieši uz jūsu pārlūkprogrammu. Kad tas notiek, tie automātiski saņem jūsu IP adresi. Citas vietnes trešo pušu reklāmu tīkli var izmantot arī citas tehnoloģijas (piemēram, sīkfailus, JavaScript vai tīmekļa bākugunis), lai novērtētu to reklāmas kampaņu efektivitāti un / vai personalizētu reklāmas saturu, ko redzat vietnē.

top10supplments.com nav pieejama vai kontroli pār šiem cookies, ko izmanto trešo personu reklāmdevējiem.

Bērnu privātums


Mūsu pakalpojums nav paredzēts un nav adresēts ikvienam, kas ir jaunāks par 18.

Mēs apzināti nevācam personu identificējošu informāciju no ikviena, kas jaunāka par 18 vecumu. Ja esat vecāks vai aizbildnis un esat informēts, ka jūsu bērns mums ir devis personīgos datus, lūdzu, sazinieties ar mums. Ja mēs uzzināsim, ka esam savākuši personas datus no bērniem bez vecāku piekrišanas pārbaudīšanas, mēs veicam pasākumus, lai šo informāciju noņemtu no mūsu serveriem.

Par šo politiku


Mēs laiku pa laikam varam atjaunināt mūsu konfidencialitātes politiku.

Mēs informēsim jūs par visām izmaiņām, publicējot jauno konfidencialitātes politiku šajā lapā; mēs nesamazināsim jūsu krīzes saskaņā ar šo politiku bez jūsu nepārprotamas piekrišanas.

Ja izmaiņas ir pamanāmas, mēs informēsim jūs, izmantojot e-pastu un / vai ievērojamu paziņojumu par mūsu Pakalpojumu, pirms izmaiņu stāšanās spēkā un atjauninot "spēkā stāšanās datumu" šīs konfidencialitātes politikas augšpusē.

Ieteicams periodiski pārskatīt šo konfidencialitātes politiku attiecībā uz visām izmaiņām. Šīs konfidencialitātes politikas izmaiņas ir efektīvas, ja tās tiek publicētas šajā lapā.

Sazināties Ar Mums

Ja jums ir kādi jautājumi par šo konfidencialitātes politiku, lūdzu, sazinieties ar mums:


Mēs pateicamies par jūsu lasītāju un uzticību!

Ritiniet uz augšu